Logo Peinemann
Logo Peinemann

StreetScooter Work

StreetScooter Work

De StreetScooter Work - ontwikkeld door Deutsche Post-DHL- is een compacte, volledige elektrische bestelwagen. Ideaal voor huis-aan-huis bezorging, groenvoorziening en service-engineers in stedelijke gebieden.
Innovatief concept
Het StreetScooter concept is baanbrekend door het innovatieve en technische ontwerp en daarnaast uiterst toepasbaar, door het vermogen in te spelen op de diversiteit in wensen en behoeften. De StreetScooter Work is robuust, door een lichtgewicht constructie enerzijds en vergemakkelijking van dagelijkse werkzaamheden anderzijds. De StreetScooter Work is efficiënt, door perfecte afstemming van actieradius, laadvermogen en kosten.
De StreetScooter Work is leverbaar in 3 uitvoeringen
De uitvoering ‘Work Pure’ is de basis; een chassis cabine waarbij een maatwerk laadbak mogelijk is. Daarnaast is de uitvoering ‘Work Box’ leverbaar, bestaande uit de basis inclusief box. Speciaal ontwikkeld voor huis-aan-huis bezorging. Tot slot is de uitvoering ‘Work Pick-up’ beschikbaar: de basis Work met een open laadbak. Alle bovengenoemde uitvoeringen zijn ook leverbaar als Work L. De Work L kenmerkt zich door een langere wielbasis, hoger laadvermogen en sterkere motor.
Advies en expertise
Spijkstaal adviseert u graag over de implementatie van de StreetScooter Work in uw wagenpark. Van de best passende inrichting tot aan de laadvoorziening. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar sales@spijkstaal.nl voor meer informatie.
 
 
 
 

Spijkstaal item Doe Maar Duurzaam RTLZ

 

Spijkstaal = elektrisch rijden