Logo Peinemann
Logo Peinemann

Nieuws


Kijk 27 mei om 17:00 naar de uitzending van ‘Doe maar Duurzaam’ bij RTLZ!

24 mei 2018

‘Doe Maar Duurzaam’: hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 27 mei staat in het teken van ‘Innovatie’. RTLZ bezoekt diverse bedrijven waaronder Spijkstaal die laten zien hoe zij innovatieve producten produceren en distribueren.
 

Spijkstaal ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar elektrische mobiliteitsvoertuigen. Als je ooit op een luchthaven geweest bent herken je ze meteen, die elektrische wagentjes die de stewardessen van A naar B brengen en ervoor zorgen dat ook jouw koffers mee gaan op vakantie. Echter worden deze wagentjes niet alleen op luchthavens gebruikt, ook bij bloemenveilingen worden deze wagentjes vaak ingezet. Maar ook in de stedelijke gebieden kan er 100% elektrisch gereden worden om de winkels te bevoorraden. Hoe dit in zijn werk gaat horen wij van Geoffrey Jacobs en Robin Wessels van Spijkstaal.
 

Benieuwd naar het verhaal achter Spijkstaal, de producten en werkprocessen? Kijk 27 mei om 17:00 naar de uitzending van ‘Doe maar Duurzaam’ bij RTLZ.


Terug naar overzicht nieuwsberichten

Spijkstaal = elektrisch rijden