Logo Peinemann
Logo Peinemann

Ergobjörn elektrotrekkers (magazijntechniek)

Spijkstaal biedt een compleet programma elektro-trekkers en platformwagens van eigen fabricaat.

Toen er steeds meer vraag kwam naar lichtere voertuigen en producten op het gebied van magazijntechniek en de mogelijkheid zich voordeed om het importeur schap van het Zweedse product Ergobjörn te verwerven, besloot Spijkstaal om deze twee zaken te combineren.

De Ergobjörn is, evenals het eigen Spijkstaal voertuig, een modulair opgebouwd product. De standaard drive-unit zorgt, samen met een aantal verschillende chassis voor een uitgebreide reeks voertuigen, voor verrassende mogelijkheden.

Altijd is er sprake van laag stroomverbruik, een zeer gemakkelijke bediening en de lage opstaphoogte van 70 mm.

De voertuigen rijden meestal in combinatie met een aangekoppelde rolcontainer, maar toch is de draaicirkel niet veel groter dan de lengte van de combinatie. Doordat men vaak vanaf het voertuig de goederen kan picken gaat dit bijzonder efficiënt en nagenoeg zonder krachtsinspanningen.

Een aantal van onze klanten behaalde na de introductie van de Ergobjörn in hun magazijnen, een efficiencyverbetering van wel dertig procent!

Wij willen graag ook uw besparingsmogelijkheden onderzoeken en aantonen.

Ergobjörn heeft de volgende modellen:

Daarnaast hebben wij bijpassende trolleys voor allerlei soorten werkzaamheden. Onze adviseurs kunnen in overleg met u de perfecte trolley selecteren om uw magazijn efficiënter in te richten.

Klik hier om alle trolleys te bekijken.

Voor aanvullende informatie en/of een persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181-45 70 30.

Spijkstaal = elektrisch rijden